Collages voor/van

Op deze pagina plaats ik alle collages die ik gekregen heb of die voor andere bezoekers zijn.
Als er een collage voor jou opstaat, veel plezier ermee!

Op zaterdag 17 maart 2012 begon royaltykids op punt.nl.
Doordat de migratie niet helemaal soepel verliep is ze doorgegaan op
www.royaltykids.blogspot.nl
Deze site bestaat nu 1 jaar, daarom kreeg ik deze collage:

Omdat ik meegedaan had aan een quiz heb ik een leuke collage gekregen van Jacobien.
Haar site is www.royaltykids.blogspot.nl
Jacobien hartelijk dank voor deze mooie collage!!!

Jacobien hartelijk bedankt voor het maken van reclame! Ik hoop dat ik nu wat meer bezoekers krijg!!!
Al vast  hartelijk bedankt!
Jacobiens site is www.royaltykids.blogspot.nl

Jacobien, Hartelijk bedankt voor je vele reacties die ik gekregen heb.
Als dank heb ik een leuke collage voor je gemaakt die natuurlijk gaat over de jonge koninklijke garde.
De site van Jacobien is: www.royaltykids.blogspot.nl

Op 29 juli vierde Kleineroyals haar 5e verjaardag. Een hele prestatie en het eerste jubileum van de site. Kleineroyals begon 5 jaar geleden, op 29 Juli 2008 op weblog.nl. Kleineroyals heeft de afgelopen 5 jaar onder verschillende accounts bestaan, en is sinds een jaar hier op wordpress.com gestrand. Kleineroyals brengt al 5 jaar al het nieuws rondom de kleine royals doormiddel van foto materiaal en beelden. Ook bied Kleineroyals extra logjes over de kleine royals met informatie, leuke weetjes en prachtige collages. Echt de moeite waard om even langs te gaan!
Kleineroyals maakte een prachtige collage voor mij. Kleineroyals heel erg bedankt voor de mooie collage!
Mijn collage voor Lichelle:

De site van mijn zus Jacobien:
Een hele leuke site over de kleine royals!!!
Echt een bezoekje waard!

Jenny, www.loekje19.blogspot.nl , plaatste de 100e reactie op jongekoninklijkegarde. Jenny heel hartelijk bedankt voor al je reacties op mijn site! Ik hoop dat je blijft reageren!

Onlangs plaatste ik op www.royaltykids.blogspot.nl  de 400e reactie. Als dank kreeg ik een prachtige collage! Bedankt Jacobien!

Op 27 september werd mijn zus Jacobien 14 jaar. Ze is gek op het koningshuis en heeft net als mij een eigen site. http://royaltykids.blogpsot.nl
Een hele leuke site over de royalty kids. Beslist een bezoekje waard om even te kijken!
Ter gelegenheid van haar verjaardag heb ik wat een collages gemaakt. Jacobien, ik hoop dat je ze leuk vindt en nogmaals van Harte Gefeliciteerd!!!

Op 7 december 2013 plaatste Jenny op mijn site de 150e reactie. Hiervoor ontvangt ze deze collage.
Jenny heeft ook een eigen site die over haar hobby's gaat www.loekje19.blogspot.nl . Beslist de moeite waard om eens langs te gaan. Jenny ik hoop dat je trouw mijn site blijft bezoeken!

Op www.kleineroyals.wordpress.com kon je meedoen met een collagewedstrijd met het thema 'doop van Emma en Pieter van Vollenhoven, waar je kon kiezen uit een paar offieciele foto's van hun doop. Omdat ik mee had gedaan ontving ik deze leuke collage. Lichelle heel erg bedankt!
Lichelle heeft zelf ook een site over de Kleine Royals. Beslist de moeite waard om eens langs te gaan!
corina2

Vandaag (28 januari 2014) viert Wills haar verjaardag. Wills heeft zelf ook een leuke site over het koninklijkhuis en daarom heb ik deze collage voor haar gemaakt. Wills, nogmaals van harte gefeliciteerd met je verjaardag.
Haar site is http://koningsfan.dse.nl/ beslist de moeite waard om eens een kijkje op te nemen.

Als dank voor de vele reacties en bezoekjes op haar site maakte Jacobien deze leuke collage. Heel erg bedankt Jacobien!


 Op 28 juni 2014 plaatste Jacobien de 250ste reactie op mijn site. Jacobien heeft zelf ook een eigen site over Royaltykids. Neem gerust eens een kijkje!
Jacobien heel erg bedankt voor je vele reacties op mijn site!!

 Op 29 juli 2014 bestond de site van Lichelle, http://kleineroyals.wordpress.com/, 6 jaar! Omdat dat natuurlijk al een hele poos is had ze een uitgebreide log gemaakt over het verhaal achter haar website over haar zelf! Voor alle bezoekers had ze een mooie collage gemaakt. Lichelle, heel erg bedankt voor deze mooie collage en ik wens je nog veel succes toe met je site!
Corina, http://www.jongekoninklijkegarde.blogspot.nl, hoort inmiddels ook zeker bij de vaste bezoekers. Daarom krijgt ook zij een collage! Zelf heeft ze net als mij een website over koninklijke kleintjes! Bedankt Corina!

Lichelle van Kleineroyals vroeg mij of ik mee wilde doen met de reclame interview op haar site. Als dank voor mijn medewerking kreeg ik van haar deze vrolijke collage over Estelle. Lichelle heel erg bedankt!
Klik hier om het interview te lezen.

Van Jenny kreeg ik tgv kerst en nieuwjaar (2014-2015) deze mooie collage van prinses Estelle. Jenny heel erg bedankt! Ik wens jou ook fijne feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2015 toe!
Er zijn prachtige nieuwe kerstfoto's van het Zweedse prinsesje Estelle vrijgegeven en dat kriebelt om daar leuke collage's mee te maken! De Zweden lijken er een traditie van te maken.. Corina, als dank voor je reacties is dit een collage voor jou.

Ik wil iedereen goede feestdagen en een gelukkig en voorspoedig 2015 toewensen! Bedankt voor jullie reacties en bezoekjes!

Op 7 januari 2015 plaatste Jacobien de 300ste reactie op mijn site. Jacobien, bedankt!
Jacobien heeft zelf een site over de Royaltykids, neem er gerust eens een kijkje op!

Op 21 oktober 2015 plaatste Vivian de 350ste reactie op mij site! Vivian heel erg bedankt voor al je lieve reacties die ik al van jou heb mogen ontvangen!
Vivian heeft zelf ook een eigen site over ons Nederlandse koninklijkhuis; http://www.deoranjes.nl/. Neem ook daar gerust is een kijkje op!

Ik wil hierbij iedereen fijne feestdagen en een voorspoedig 2016 toewensen.
Ook wil ik iedereen hartelijk bedanken voor de vele bezoekjes en de lieve reacties die ik heb gehad.
Ik hoop dat u nog lang mijn site met veel plezier zult bezoeken!

Dit jaar (2016) bestaat de website van Wills (http://www.koningsfan.dse.nl/) 10 jaar!
Als bedankje voor de vele bezoekjes heeft zijn een mooie collage gemaakt. Dankjewel, Wills!
De website van Wills is sinds oktober 2015 door de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag aangemerkt als digitaal erfgoed. Deze website wordt door de Koninklijke Bibliotheek gearchiveerd en duurzaam opgeslagen voor toekomstig gebruik.
Wills, van harte gefeliciteerd en ik hoop nog lang je site met veel plezier te bezoeken!
Op 15 april 2016 plaatste Jenny de 400ste reactie op mijn site! Jenny van harte bedankt voor de vele reacties op mijn site!
Jenny heeft zelf ook een eigen website die over haar hobby's gaat. Heel leuk om eens een kijkje op te nemen! Haar site is http://www.loekje19.blogspot.nl/

Op 8 juni 2016 plaatste Jente van https://royalfamiliesoftheworld.wordpress.com/ de 450ste reactie op deze website!
Tot een poosje geleden kende ik deze site nog niet, maar nadat er door Jente een reactie geplaatst werd op mijn site, ben ik op de website gaan kijken.
Ook beslist een website die een kijkje waard is!

Op 16 augustus 2016 plaatste Jenny de 500ste reactie op mijn site. Jenny, heel erg bedankt voor alle lieve reacties die ik van jou heb mogen krijgen!
Deze keer een collage over het zo schattige kroonprinsje van Bhutan, prins Jigme Nagyel Wangchuck.
Jenny heeft zelf ook een eigen site. Op deze hobbyblog plaatst zij leuke logjes met daarin prachtige eigengemaakte foto's van dieren. Onder andere foto's van haar katten of foto's van een bezoekje aan een dierentuin.

Op 17 december 2016 kreeg ik van Jenny deze collage met daarin prachtige foto's van allerlei soorten apen. Zij maakte deze collage als een eindejaarsverrassing. De foto's van de apen had zij voor mij uitgekozen omdat ik zo erg van apen houdt ;-)
Jenny, heel erg bedankt voor deze leuke collage!
De eerste is voor een heel trouwe bezoekster van zowel mijn blog als fotopagina; Corina maakt me vaak blij met een leuke reactie. In de collage haar favoriete diersoort, diverse apen: Japanse makaakje, kuifmakaken, Francoislangoer en chimpansee Ajani.

Op 17 december 2016 plaatste Jenny de 550ste reactie op mijn site. Jenny, heel erg bedankt voor de lieve reacties de ik elke keer van jou mag ontvangen!
Omdat het weer bijna kerst is deze keer een collage met daarin de kerstfoto's van het gezin van prinses Victoria en prins Daniel.
Jenny heeft zelf ook een eigen website; www.loekje19.blogspot.nl . Op deze hobbyblog plaatst zij leuke verhalen en foto's van haar huisdieren en haar bezoekjes aan de dierentuin.

Ik wil hierbij alle bezoekers van mijn site fijne feestdagen en een gelukkig 2017 toewensen!
Ook wil ik iedereen heel erg bedanken voor de vele bezoekjes die jullie aan mijn site hebben gebracht en de lieve reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen.

Op 18 februari 2017 plaatste Vivian van De Oranjes de 600ste reactie op mijn site!
Vivian, heel erg bedankt voor de leuke reacties die ik van jou heb mogen krijgen en de bezoekjes op mijn site!
Vivian heeft zelf ook een website over de Oranjes. Op deze website plaatst zij het laatste nieuws over de Nederlandse koninklijke familie en leuke weetjes. Beslist een aanrader om eens bij langs te gaan.
Voor haar website, klik hier.

Omdat de site van Jacobien dit jaar 5 jaar (2017) bestaat maakte zij voor alle bezoekers van haar site collages om hen te bedanken voor de bezoekjes en de berichten die zij op haar site kreeg. Ook voor mij zat er een collage bij. Jacobien, erg bedankt voor de leuke collage en natuurlijk graag gedaan!
Ook Corina, Jonge Koninkijke Garde, is een trouwe bezoeker van 'royaltykids'. Zij houdt tevens een website bij over de 'jonge koninklijke garde'.

 Maart 2017 - Een leuke verrassing van Jenny; Omdat mijn site 5 jaar bestaat maakte zij een mooie collage met een stel foto's van wat gorilla-aapjes. Jenny, heel erg bedankt voor deze geweldige collage! En al die foto's, om van te genieten. Bedankt!
De gorilla-ukkies uit Diergaarde Blijdorp; Tonka (4), Aybo (2) en Thabo (bijna 2).

Op 21 maart 2017 bestond de website 5 jaar. Tijd om de bezoekers van Jonge Koninklijke Garde even in het zonnetje te zetten.
Lichelle, bedankt voor je leuke reacties op mijn website!

Jenny, bedankt voor de vele bezoekjes die je aan mijn site brengt en de lieve reacties die je achterlaat.

Jacobien, bedankt voor je leuke reacties op mijn website!

Vivian, bedankt voor de bezoekjes die je aan mijn site brengt en de reacties die je achterlaat!

Mariska, bedankt voor de bezoekjes en de leuke reacties die je op mijn site achterlaat!

Wills, bedankt voor de bezoekjes aan mijn site en de leuke reacties die ik van jou heb mogen ontvangen!

Jente, ook jou wil ik erg graag bedanken voor de bezoekjes die jij aan mijn site brengt en de lieve reacties die ik van jou heb mogen ontvangen.

Natuurlijk zijn er nog veel meer bezoekers die op mijn site langskomen en soms ook een reactie achterlaten. Ik wil iedereen hierbij heel erg bedanken voor de vele bezoekjes en ook de leuke reacties die ik van jullie heb mogen ontvangen!

April 2017 - Een collage voor voor al mijn bezoekers. Ik wil hierbij iedereen fijne Paasdagen toewensen!

Op 27 april 2017 vierde koning Willem-Alexander zijn 50ste verjaardag, Daarom heb ik op mijn Instagram-account een collagewedstrijd gehouden met als thema 'Koning Willem-Alexander'.
Hieronder de leuke collages die ik heb mogen ontvangen.

Mei 2017 - Afgelopen maand heb ik een collagewedstrijd gehouden op mijn Instagram-account. Dit keer was het thema: Kinderfoto's van een Royal.
Hieronder de leuke creaties die ik heb binnen gekregen.

Juni 2017 - Het is al weer een poosje geleden, maar op 26 mei jl. plaatste Jenny de 650ste reactie op mijn website.
Het is nooit te laat voor een bedankje, dus via dit logje wil ik je heel erg bedanken voor de lieve reacties die je telkens op mijn site plaatst. Dit wordt erg gewaardeerd!
Jenny heeft zelf ook een mooie website waar zij geregeld mooie foto's plaatst van haar bezoekjes aan dierentuinen, de natuur en haar katten. Zeker de moeite waard om ook eens een kijkje op te nemen!
Deze keer een collage met foto's van prins Nicolas van Zweden. Op 15 juni jl. vierde hij alweer zijn 2e verjaardag!

Juni 2017 - Deze maand heb ik op mijn Instagram-account een collagewedstrijd gehouden. Het thema van deze keer was 'je favoriete foto's van de koninklijke baby's'. Hieronder de leuke creaties die ik heb ontvangen.

Juli 2017 - Voor de meeste mensen is de zomervakantie alweer begonnen en daarom wil ik met deze collage iedereen een hele fijne vakantie toewensen. Geniet ervan, en rust lekker uit ;-)

Op 17 september jl. plaatste Jenny de 700ste reactie op mijn website. Tijd voor een bedankje dus!
Jenny, je bent één van de trouwe bezoekers op mijn website. Het is elke keer weer leuk om een reactie van je te mogen ontvangen. Bedankt!
Jenny heeft zelf ook een erg leuke website, http://loekje19.blogspot.nl/. Hier plaatst zij berichtjes over haar hobby, dieren! Daarnaast heeft ze ook een eigen Facebook-pagina en een Youtube-account waar ze geregeld mooie foto's en video's op online zet.
Beslist de moeite waard om eens bij langs te gaan!

Jacobien van Royaltykids maakte deze mooie collage om haar bezoek(st)ers een voorspoedig, koninklijk 2018 toe te wensen.

Reacties

  1. Bedankt voor je leuke collage! Eigenlijk wil ik alleen foto's gebruiken die ik ook echt mag gebruiken, maar voor deze collage kan ik wel een uitzondering maken. Mooi om ze zo allemaal op een rijtje te zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dankjewel voor deze leuke verjaardagscollage. Erg leuk en hij staat inmiddels op mijn website.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.