Definitieve stop met de website.

Beste bezoek(st)ers van mijn website,

Zoals jullie de afgelopen tijd al gemerkt zullen hebben, ben ik de laatste tijd niet meer actief op mijn website. Na de zomervakantie ben ik een nieuwe hbo-opleiding begonnen, waar ik op dit moment erg druk mee bezig ben. Hierdoor is het bloggen erg op de achtergrond geraakt. Daarnaast merk ik al lange tijd dat ik niet meer met hetzelfde enthousiasme als eerst aan deze website werk. Aangezien ik iemand ben die het liefst ergens volle 100% voor gaat, voelde deze website beheren niet meer prettig aan. Daarom heb ik besloten om definitief te stoppen met deze website. Ik zal hem voorlopig nog niet verwijderen, waardoor geschreven logjes nog een poosje zichtbaar blijven.

Wel ben ik nog steeds actief met het schrijven van kaarten aan de royals. Daar plaats ik geregeld wat van over op mijn Instagram en website die gericht zijn op het schrijven. Daar zijn jullie nog van harte welkom! 

Heel hartelijk dank voor jullie vele warme reacties in de afgelopen jaren! Deze heb ik altijd erg gewaardeerd. In het bijzonder ook mijn 'medebloggers'; in het bijzonder Jenny, Wills, Jacobien, Lichelle en Vivian. Ik wil jullie ook erg bedanken voor jullie interesse in mijn website. Ik wens jullie nog veel succes toe met jullie websites! Ik zal daar ook zeker bezoekjes aan blijven brengen.

Lieve groeten,
Corina

Reacties

 1. Heel jammer om te horen!
  Maar je kunt niet alles tegelijk doen. Hoe dan ook blijf ik je volgen via social media!

  Erg lief om mij te bedanken!

  Heel veel liefs Wills

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Corina,
  Het is toch wel een beetje verdrietig om dit te lezen. Van het vertrouwde clubje blijven er steeds minder over. Maar gelukkig heb je nog social media. Ik begrijp je beslissing helemaal. Een opleiding is belangrijk en kost tijd. Heel veel succces gewenst. Dank voor alle mooie logjes over de jonge koninklijke garde. En voor al jouw reacties. Fijn dat je toch langs wil blijven komen. Hartelijke groetjes Jenny

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat jammer dat je stopt met je mooie website. Ik kwam er altijd met heel veel plezier. Maar ik snap je keuze. Een opleiding is ook belangrijk en vraagt veel tijd. Je website over koninklijke kaarten zal ik zeker vaak gaan bezoeken! Bedankt voor je altijd enthousiaste blogs en mooie foto´s. Heel veel succes!
  Lichelle

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Aw, this was a very nice post. In idea I want to put in writing like this additionally – taking time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I procrastinate alot and in no way appear to get something done. slots for real money

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.