Nieuws augustus 2018

Nieuws augustus 2018

2 augustus 2018
Het Zweedse hof deelt een nieuwe foto van het gezin van prinses Madeleine en Christopher O'Neill. De foto wordt uitgegeven met het persbericht dat Madeleine en haar man de komende herfst naar Florida hopen te gaan verhuizen. 

3 augustus 2018
Prins Carl Philip en prinses Sofia delen een nieuwe foto van hun twee zoontjes, Alexander en Gabriel. Bij de foto's schreven ze: 'Zomer bij Solliden'.

augustus 2018
Prinses Danica plaatste emkele vakantiefoto's op haar Instagram. Op de foto's is ook haar zoontje, prins Stefan te zien. 

5 augustus 2018
Lady Louise was samen met haar moeder, de hertogin van Wessex, aanwezig bij de finale van de Hockey World Cup in Londen.

6 augustus 2018
Lady Louise en haar moeder zeilden samen mee tijdens de training van een groep jonge meiden.

Begin augustus 2018
Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary zijn samen met hun vier kinderen een aantal dagen wezen varen door Denemarken met het koninklijke jacht 'Dannebrog'.

9 augustus 2018
Door het hof van Luxemburg werd er een vakantiefoto uitgegeven van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Op de foto staat ook de dochter van prins Jean jr., prinses Marie Gabriella met haar man en zoontje. Hun zoontje, Zeno, werd geboren in juni dit jaar.

9 augustus 2018
Koning Harald en koningin Sonja hebben samen met hun kinderen en kleinkinderen een bezoekje gebracht aan het Svalbard Museum.

20 augustus 2018
Prins Gabriel van België viert zijn 15e verjaardag. Door het hof wordt er een nieuw portretfoto van de prins uitgegeven.

20 augustus 2018
Door het Zweedse hof wordt er een serie nieuwe zomerfoto's uitgeven van prinses Victoria en prins Carl Philip met hun gezinnen. Ook worden er enkele vakantiefoto's uitgegeven van prinses Estelle en prins Oscar. Die foto's zijn door hun ouders zelf gemaakt.

21 augustus 2018
Prinses Estelle gaat vandaag voor het eerst naar school. Het prinsesje wordt door haar ouders naar school gebracht. Na afloop worden er enkele foto's uitgegeven. Prinses Estelle gaat naar de Campus Manilla.

23 augustus 2018
Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken brengen van 23 tot en met 26 augustus een bezoek aan de Faeröer eilanden met het koninklijke jacht Dannebrog. Zij worden daarbij vergezeld door hun vier kinderen, prins Christian, prinses Isabella, prins Vincent en prinses Josephine. Op de eerste dag van het bezoek is het gezin gekleed in klederdracht. Het gezin zal een bezoek brengen aan een boerderij en een school.

Reacties

  1. Die foto's uit Zweden <3 Die van de twee broertjes is erg schattig. Ik ben benieuwd wat deze maand verder nog gaat brengen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hier is nog heel wat aan toegevoegd. We zijn verwend met al dat moois. Het gezin in Deense klederdracht, geweldig. Wat een olijk gezicht trekt prins Vincent op de laatste foto. Ook de prinsesjes met ringstaartmaki's zijn leuk. En dan prinses Estelle en prins Oscar.. zulke ontzettende leuke foto's krijgen we te zien. Hun neefjes zijn ook schattig.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.