Nieuws augustus 2018

Nieuws augustus 2018

2 augustus 2018
Het Zweedse hof deelt een nieuwe foto van het gezin van prinses Madeleine en Christopher O'Neill. De foto wordt uitgegeven met het persbericht dat Madeleine en haar man de komende herfst naar Florida hopen te gaan verhuizen. 

3 augustus 2018
Prins Carl Philip en prinses Sofia delen een nieuwe foto van hun twee zoontjes, Alexander en Gabriel. Bij de foto's schreven ze: 'Zomer bij Solliden'.

5 augustus 2018
Prinses Danica plaatste een nieuwe foto op haar Instagram. Op de foto stond ook haar zoontje, prins Stefan. Het prinsje was op stap met zijn ouders, grootouders en tantes.

5 augustus 2018
Lady Louise was samen met haar moeder, de hertogin van Wessex, aanwezig bij de finale van de Hockey World Cup in Londen.

6 augustus 2018
Lady Louise en haar moeder zeilden samen mee tijdens de training van een groep jonge meiden.

Begin augustus 2018
Kroonprins Frederik en Kroonprinses Mary zijn samen met hun vier kinderen een aantal dagen wezen varen door Denemarken met het koninklijke jacht 'Dannebrog'.

9 augustus 2018
Door het hof van Luxemburg werd er een vakantiefoto uitgegeven van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa. Op de foto staat ook de dochter van prins Jean jr., prinses Marie Gabriella met haar man en zoontje. Hun zoontje, Zeno, werd geboren in juni dit jaar.

Reacties

  1. Die foto's uit Zweden <3 Die van de twee broertjes is erg schattig. Ik ben benieuwd wat deze maand verder nog gaat brengen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.