Nieuws juni 2018.

Nieuws juni 2018

6 juni 2018
In Zweden wordt de Nationale Feestdag gevierd. 's Ochtends wordt er door het Zweedse hof een nieuwe foto van prinses Estelle en prins Oscar uitgeven. 's Avonds zijn prinses Estelle en prins Oscar allebei aanwezig bij de rijtoer door Stockholm. Voor prins Oscar is dit de eerste keer. Prinses Estelle maakt haar debuut bij het concert.
© Kungahuset.se / Prinses Madeleine / Linda Broström

7 juni 2018
Prinses Ingrid-Alexandra van Noorwegen is samen met haar oma, koningin Sonja, aanwezig bij de opening van een nieuw sculptuur in de naar haar vernoemde Ingrid-Alexandra-beeldentuin in het Park bij het Koninklijk Paleis.
© Liv Osmundsen, Det kongelige hoff

7 juni 2018
Vandaag zijn de namen van de peetouders van prinses Adrienne van Zweden bekend gemaakt. Haar peetouders zijn: Anouska d’Abo, Coralie Charriol Paul, Nader Panahpour, Friherre Gustav Thott, Charlotte Kreuger Cederlund en Natalie Werner.

© Kungahuset.se

8 juni 2018
Vandaag is prinses Adrienne van Zweden gedoopt. Voor een uitgebreide log, klik hier.
© Kungahuset.se

8 juni 2018
Prins Carl Philip en prinses Sofia hebben samen met hun twee zoontjes, prins Alexander en prins Gabriel, de doop van prinses Adrienne bijgewoond. Na afloop plaatsen ze een gezinsfoto op hun Instagram-account.
© Prinsparet

juni 2018
De fotografe Anne du Chastel heeft verschillende foto's van prinses Amalia en prins Liam op haar Instagram gepost. Zij zijn de kinderen van prins Felix en prinses Claire van Luxemburg.
© Instagram @anneduchastelphotos

9 juni 2018
Prinses Madeleine van Zweden deelt een foto van haar dochtertje, prinses Leonore, op haar Instagram-account. Bij de foto schrijft ze: 'Leonore in her true element'.
© Prinses Madeleine van Zweden

9 juni 2018
In Groot-Brittanie vindt de jaarlijkse Trooping the Colour plaats. Bij deze parade wordt de verjaardag van koningin Elizabeth gevierd. Op 21 april eerder dit jaar vierde zij haar verjaardag.
© Kensington Palace

11 juni 2018
Vandaag zijn de officiele doopfoto's van prinses Adrienne van Zweden vrijgegeven. De foto's zijn gemaakt door Erika Gerdemark. Er zijn deze keer alleen foto's gemaakt met de grootouders van prinses Adrienne, haar peetouders en haar ouders. Een foto met haar broer en zus en haar ooms en tantes ontbreekt deze keer.
© Kungahuset.se / Erika Gerdemark

15 juni 2018
Prins Nicolas van Zweden viert zijn 3e verjaardag. Door het Zweedse hof wordt er een nieuwe portretfoto van het prinsje uitgegeven. De foto is gemaakt na de doop van prinses Adrienne door Erika Gerdemark.
© Kungahuset.se / Erika Gerdemark

15 juni 2018
Prinses Amalia van Luxemburg viert haar 4e verjaardag. Een dag later plaatst de fotografe Anne du Chastel een leuke foto van het jarige prinsesje op haar Instagram-account.

© Instagram @anneduchastelphotos

18 juni 2018
Prins Jacques van Monaco was aanwezig bij de Riviera Water Bike Challenge. Prinses Charlene deelde na afloop een foto van haar zoontje op haar Instagram.
© Instagram @hshprincesscharlene

18 juni 2018
Mike en Zara Tindall zijn ouders geworden van een tweede dochtertje. Het meisje heeft de namen Lena Elisabeth gekregen.

22 juni 2018
Prins Jaime vertrekt als Nederlandse ambassadeur bij paus Franciscus. Samen met zijn vrouw en twee kinderen, Zita en Gloria, nam hij afscheid van de paus.
Twitter  @jaimedebourbon

23 juni 2018
Koning Filip was samen met zijn twee zonen, prins Gabriel en prins Emmanuel, aanwezig bij het WK-duel.
© Belgische Monarchie

23 juni 2018
Prins Jacques en prinses Gabriella waren samen met hun ouders aanwezig bij de 'Grimaldi historic sites of Monaco'. Voor deze gelegenheid was de tweeling ook gekleed in bijpassende, traditionele kledij.
© Palais Princier de Monaco

26 juni 2018
Prins Nikolai is toegelaten als student op de Herlufsholm School in Naestved.
© Det Danske Kongehus

Reacties

  1. Wat een heerlijke maand is dit toch al! Ik ben benieuwd wat er nog meer bij gaat komen. Ik hoop ook snel op een datum voor de doop van Louis. En wat een heerlijk beeld is dat toch, dat volle balkon met zo heerlijk veel kindjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Er zijn weer een hele boel leuke foto's vrijgegeven. En erg leuk om te zien dat je ze zo ziet opgroeien!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.