Doop prinses Adrienne van Zweden.

Doop prinses Adrienne van Zweden

Op 8 juni 2018 werd prinses Adrienne van Zweden gedoopt. Zij is het derde kindje van prinses Madeleine en Christopher O'Neill. Prinses Adrienne werd op een bijzondere datum gedoopt; op 8 juni 2013 traden prinses Madeleine en Chris in het huwelijk. Op 8 juni 2014 werd Adrienne's zus, Léonore, gedoopt.
De doopdienst van prinses Adrienne vond plaats in de kapel van Paleis Drottningholm, net buiten Stockholm. 


Prinses Adrienne werd gedoopt door aartsbisschop Antje Jackelén. Het doopwater waarmee prinses Adrienne gedoopt werd, was afkomstig van het eiland Öland.

Screenshots zullen nog worden bijgewerkt.

Na afloop van de doopplechtigheid wandelde de koninklijke familie van de kapel naar het koninklijk paleis. Hierbij een mooie fotoserie van Jannemieke van Royalduo. Voor de doop reisde zij speciaal af naar Zweden. Voor meer 'koninklijke' foto's van haar, neem eens een kijkje of haar Facebook-pagina. Voor de pagina, klik hier.

© Royalduo / Screenshots Jonge Koninklijke Garde

Reacties

 1. Dit is werkelijk een feest! Ik vind de Zweedse Royalkinderen allemaal zo leuk :) Jammer dat prinses Estelle er niet bij was, maar gelukkig wel alle andere kleintjes. Super al die screenshots. En Jannemieke maakte prachtige foto's.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldige doop ook om live te kijken, ik heb er van genoten! Wat was Leonore ondeugend. En wat zijn alle kinderen schattig. Adrienne is een popje om te zien, zo mooi met haar grote blauwe ogen. Ze lijkt op Leonore vind ik op die leeftijd.

  Mooie log!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig om te zien! Je hebt er wat moois van gemaakt. En wat een mooie foto's zijn het toch van Jannemieke! Wat een mooie jurk ook van Madeleine, heerlijk daar hou ik van.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.