Nieuws mei 2018.

Nieuws mei 2018

3 mei 2018
Er verschijnt een nieuwe foto van prinses Adrienne van Zweden met haar ouders. De foto is te zien op een speciale pagina over haar doop.
© Kungahuset

4 mei 2018
Prins Henrik van Denemarken viert zijn 9e verjaardag. Door het Deense hof worden er twee nieuwe foto's van het jarige prinsje vrijgegeven.
© Kongehuset.dk

4 mei 2018
Samen met mijn zus was ik aanwezig bij de dodenherdenking op de Grebbeberg in Rhenen. Bij deze herdenking worden de militaire slachtoffers van de Tweede wereldoorlog herdacht. Zoals elk jaar waren Prinses Margriet, prof. Pieter van Vollenhoven en prins Pieter-Christiaan ook aanwezig bij de herdenking.
© Jonge Koninklijke Garde

6 mei 2018
Door Kensington Palace worden er twee foto's van de pasgeboren prins Louis uitgegeven. Op een van de foto's ligt het prinsje in de armen van zijn oudere zus, prinses Charlotte. De foto's zijn door hertogin Catherine gemaakt om iedereen te bedanken voor de gelukswensen n.a.v. de geboorte van prins Louis en de 3e verjaardag van prinses Charlotte.
© Kensington Palace / The Duchess of Cambridge

13 mei 2018
Prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden zijn een eigen Instagram-account begonnen. Op het account hebben ze al verschillende foto's geplaatst van hun werkzaamheden en ook enkele leuke kiekjes van hun gezinnetje.
© Instagram @prinsparet / Erika Gerdemark / Prinsessan Sofia

17 mei 2018
In Noorwegen wordt vandaag de Nationale Feestdag gevierd. Prinses Ingrid-Alexandra en prins Sverre Magnus namen, samen met hun ouders en grootouders, deel aan de festiviteiten.
© Kongehuset.no


18 mei 2018
Door het Zweedse hof wordt een serie nieuwe foto's van prinses Estelle en prins Oscar van Zweden uitgegeven. De foto's zijn midden mei gemaakt in de tuin van Haga Slott.
© Kungahuset

19 mei 2018
Vandaag trouwt de Britse prins Harry met Meghan Markle. De huwelijksceremonie vindt plaats in de St. George's Chapel in Windsor. Onder de tien bruidskinderen van het paar waren ook prins George en prinses Charlotte. Ook Lady Louise en James, kinderen van prins Edward en prinses Sophie, waren aanwezig.
© Kensington Palace

21 mei 2018
Vandaag zijn de officiele trouwfoto's van prins Harry en Meghan verschenen. De foto's zijn gemaakt door Alexi Lubomirski.

21 mei 2018
Kroonprins Frederik en kroonprinses Mary van Denemarken namen samen met hun kinderen deel aan de loopevenementen ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van Frederik aanstaande zaterdag.
Voor enkele filmpjes, klik hier.
© Kongehuset.dk / Martin Sylvest, Ritzau Scanpix


21 mei 2018
Kroonprinses Victoria, kroonprins Daniel, prins Carl Philip, prinses Estelle en prins Oscar ontvingen vandaag de Zweedse ijshockeyers in het Koninklijk Paleis. De spelers werden daar gefeliciteerd met het behalen van de wereldtitel die zij afgelopen zondag behaalden.
© Kungahuset.se

25 mei 2018
Prins Danica van Servie plaats op haar Instagram-account een nieuwe gezinsfoto. De foto is uitgegeven omdat hun zoontje, prins Stefan, drie maanden oud is.
© Instagram @danamaar

27 mei 2018
Prinses Léonore van Zweden is samen met haar moeder, prinses Madeleine, aanwezig bij de Childhood Dag in Gröna Lund.
© Kungahuset / Instagram Princess Madeleine of Sweden

Reacties

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.