Babynieuws 2018.

Op 25 februari 2018 zijn prins Philip en prinses Danica van Servie ouders geworden van hun eerste kindje. Het prinsje heeft de naam Stefan gekregen.
© Instagram @danamaar

Op 22 februari 2018 zijn prins Ernst August Jr. en prinses Ekatarina van Hannover ouders geworden van hun eerste kindje. Hun dochter heeft de naam ELisabeth gekregen. De volledige naam van het prinsesje van Hannover zal na haar doop bekend gemaakt worden.

Op 9 maart 2018 zijn prinses Madeleine van Zweden en Christopher O'Neill ouders geworden van een derde kindje. Het meisje heeft de namen Adrienne Josephine Alice gekregen. Voor een uitgebreide log, klik hier.

Op 19 april 2018 zijn Andrea Casiraghi en Tatiana ouders geworden van hun derde kindje. Zijn geboorte werd door zijn oma, prinses Caroline van Monaco, bekend gemaakt. Het prinsje heeft de namen Maximilian Rainier gekregen.

Op 23 april 2018 zijn prins William en hertogin Catherine ouders geworden van hun derde kindje. Het prinsje heeft de namen Louis Arthur Charles gekregen.

Op 21 mei 2018 zijn Pierre Casiraghi en Beatrice Borromeo voor de tweede keer ouders geworden van een zoontje. Het jongetje heeft de namen Francesco Carlo Albert gekregen.

Op 18 juni 2018 zijn Mike en Zara Tindall ouders geworden van een tweede dochtertje. Het meisje heeft de namen Lena Elisabeth gekregen.

Reacties

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.