Prinses Adrienne Josephine Alice.

Op vrijdagochtend 9 maart jl. kwam er mooi babynieuws uit Zweden; prinses Madeleine en Christopher O'Neill waren diezelfde nacht trotse ouders geworden van een dochtertje.
Het prinsesje woog bij haar geboorte 3465 gram en was 50 centimeter lang. 
Een trotse vader vertelde diezelfde dag aan de pers dat alles tijdens de bevalling zonder problemen was verlopen. Over hoe de baby er precies uitzag kon hij niet zoveel vertellen, maar wel zei hij dat ze veel weg had van prins Nicolas. 's Middags verscheen de eerste foto van het prinsesje. De foto is gemaakt door Christopher O'Neill.

Twee dagen na de geboorte van het nieuwe prinsesje maakte prinses Madeleine haar debuut op Instagram. De prinses plaatste daarbij ook een nieuwe foto van haar drie kinderen. Daarbij schreef ze: 'Leonore and Nicolas welcoming their little sister home'.

Maandag 12 maart vond de traditionele dankdienst, het Te Deum, plaats. Van de kinderen was alleen prinses Estelle aanwezig. Voorafgaand van het Te Deum had koningin Carl Gustaf tijdens een speciale ministerraad de namen van het prinsesje bekend gemaakt; Prinses Adrienne Josephine, Hertogin van Blekinge.

Vandaag is prinses Adrienne precies een week oud. Daarom plaatste prinses Madeleine een mooie fotocollage op haar Instagram-account waarop ook een nieuwe foto van het prinsesje staat.
© Kungahuset / Christopher O'Neill / Prinses Madeleine van Zweden

Reacties

  1. Het is een prachtig meisje! Weer een kleine royal erbij! Mooie namen heeft ze ook gekregen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lief logje is dit geworden! Het is dan ook een schatje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.