Doorgaan naar hoofdcontent

Fijne zomervakantie!

Voor de meeste mensen is de zomervakantie alweer begonnen en daarom wil ik via dit berichtje iedereen een hele fijne vakantie toewensen. Geniet ervan, en rust lekker uit ;-)
In verband met de vakantie zullen er op de website wat minder berichten geplaatst worden. Wel zal ik geregeld wat actuele foto's plaatsen op mijn Instagram-account. Voor de link, klik hier.

Hieronder enkele geplande activiteiten. Ik zal in dit logje enkele foto's van de activiteiten plaatsten. Later zal er dan nog een uitgebreide log met meer foto's volgen.

14 juli 2017
De viering van de 40ste verjaardag van kroonprinses Victoria van Zweden. De dag zal begonnen worden met een Te Deum, dankdienst. Bij deze dienst zijn ook alle kleine Zweedse royals aanwezig. Hierna volgt nog een korte receptie waarbij prinses Victoria felicitaties in ontvangst neemt en er nog enkele toespraken worden gehouden. Als afsluiting van de festiviteiten in Stockholm maken prinses Victoria en prins Daniel een rijtoer door de hoofdstad.
's Avonds is de koninklijke familie aanwezig bij een concert in Öland. Vorig jaar was prinses Estelle aanwezig. De kans is groot dat ze er dit jaar weer bij is.

15 juli 2017
Vandaag zal prinses Victoria, zoals elk jaar de traditie, op het eiland Oland de felicitaties van het volk in ontvangst nemen. Hierbij zullen haar man, kinderen en ouders bij aanwezig zijn.

16 juli 2017
Op 16 juli 2017 zal de Deense koninklijke familie een parade bij het Grasten Slott bijwonen. Wie er precies van de koninklijke familie aanwezig zullen zijn is (nog) niet bekend gemaakt.

17 juli 2017 t/m 21 juli 2017
Prins William en Hertogin Catherine beginnen met hun bezoek aan Duitsland en Polen. Ook hun kinderen, prins George en prinses Charlotte komen mee. 
Als eerste zullen ze de Poolse hoofdstad Warschau bezoeken. Daar zullen ze verwelkomd worden door de Poolse president Andrzej Duda en zijn vrouw Agata. Ook zullen ze op deze dag een bezoekje brengen aan het Museum van de Opstand van Warschau. In polen zullen William en Catherine ook nog de plaats Gdánsk bezoeken. In Duitsland zullen zij de plaatsen Berlijn, Heidelberg en Hamburg bezoeken. Wanneer de kinderen meekomen is niet bekendgemaakt. Vermoedelijk zullen we ze vooral te zien krijgen bij de aankomst en het vertrek.

21 juli 2017
Nationale Feestdag in Belgie. 's Ochtends zal er een Te Deum plaatsvinden. In de middag zal de koninklijke familie aanwezig zijn bij het militair defilé. 

22 juli 2017
Op 22 juli hoopt prins George van Engeland zijn 4e verjaardag te vieren.

Ook prins Felix van Denemarken viert die dag zijn verjaardag. Hij hoopt 15 jaar te worden.

Reacties

Een reactie plaatsen

Heb je tips/vragen/opmerkingen?
Laat hier dan gerust een reactie achter.