Doorgaan naar hoofdcontent

Kroonprinses Victoria op bezoek in Nederland.

Vandaag, 26 april 2017, was kroonprinses Victoria van Zweden aanwezig bij de viering van het 20-jarig jubileum van de in werk treding van het Verdrag Chemische Wapens (CWC) en de oprichting van de Organisatie voor het Verbod van Chemische Wapens (OPCW) die plaatsvindt in Den Haag. Ook koning Willem-Alexander was hierbij aanwezig.
De officiële persberichten:
Samen met mijn zus ben ik naar Den Haag om te kijken of we prinses Victoria konden zien. Toen we bij de Binnenhof in Den Haag aankwamen, mochten we hier niet meer op. Dat was erg jammer, want dat betekende dat we de prinses niet van heel dichtbij konden zien. 
Prinses Victoria kwam als eerste aan. Ze poseerde even kort voor de pers en liep hierna gelijk door naar binnen. Een korte tijd later kwam ze echter weer naar buiten om koning Willem-Alexander te ontvangen. Die was ook aanwezig bij de viering.
Nadat prinses Victoria koning Willem-Alexander hartelijk had begroet, werd er een groepsfoto op het bordes gemaakt. Aansluitend daarop poseerden koning Willem-Alexander en prinses Victoria nog even samen voor de pers. 
Hierna liepen ze door naar binnen en begon het wachten op het vertrek. Bij het vertrek kregen we (helaas) weinig te zien, maar gelukkig kon ik nog één foto maken van een zwaaiende prinses Victoria in haar auto. Een mooie afsluiting van een geweldige dag!
© Jonge Koninklijk Garde / Kungahuset / Het Koninklijkhuis

Reacties

  1. Gefeliciteerd Corina, wat gaaf dat je kroonprinses Victoria en de koning hebt gezien en er ook prachtige foto's van hebt gemaakt!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.