De Noorse koninklijke familie in 2008, een terugblik...

De Noorse koninklijke familie in 2008, een terugblik...

Januari 2008
Er verschijnen nieuwe foto's van kroonprinses Mette-Marit met haar oudste dochter. De foto's worden uitgegeven ter gelegenheid van de 4e verjaardag van prinses Ingrid-Alexandra.

17 mei 2008
In Noorwegen wordt de Nationale Feestdag gevierd. Het gezin van kroonprins Haakon verschijnt in Skaugum waar ze een parade bekijken, terwijl ze gekleed zijn in de traditionele klederdracht. Later verschijnt het koningspaar en het kroonprinselijk paar samen met hun dochter Ingrid-Alexandra op het balkon.

Juni 2008
Het gezin van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit verblijft enkele weken op Spitsbergen. (Dit is een eilandengroep in de Noordelijke IJszee zo'n 565 km van Noorwegen vandaan)

Augustus 2008
Er verschijnen enkele nieuwe foto's van kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit met hun twee kinderen, prinses Ingrid-Alexandra en prins Sverre Magnus. De foto's zijn gemaakt op Flatholmen en uitgegeven ter gelegenheid van de verjaardag van kroonprins Haakon (20 juli).

December 2008
Er verschijnen nieuwe foto's van de Noorse koninklijke familie. De foto's worden uitgegeven om iedereen een fijne kerst toe te wensen.

© Det Norske Kongehus

Reacties