Jaarverslag 2016 - Nationale Feestdagen.

Jaarverslag 2016 - Nationale Feestdagen.

Op 27 april 2016 wordt in Nederland de Koningsdag gevierd. Dit jaar vind die plaats in Zwolle. Ook dit jaar zijn de drie prinsessen Amalia, Alexia en Ariane weer aanwezig.
Foto's © Het koninklijkhuis - Koninklijke Foto's
Op 17 mei 2016 wordt in Noorwegen de Nationale Feestdag gevierd. Bij de viering is het koningspaar en het kroonprinselijk gezin aanwezig. Prinses Martha-Louise plaatst een foto van haar gezin in de Noorse klederdracht op haar Facebook-account.
Op 6 juni 2016 wordt in Zweden de Nationale Feestdag gevierd. Door het Zweedse hof worden er vier nieuwe foto's uitgegeven van prinses Estelle en prins Oscar. Ook prins Alexander maakt op deze dag zijn debuut. Hij is aanwezig bij de traditionele opening van het 'Open Huis'. Dit houdt in dat het Koninklijk Paleis tijdelijk zal opgesteld worden voor het gewone volk.
Op 21 juli 2016 wordt in Belgie de Nationale Feestdag gevierd. Het koningspaar is samen met hun vier kinderen aanwezig bij het Te Deum en de militaire parade.
Op 12 oktober 2016 wordt in Spanje de Nationale Feestdag gevierd. Ook de prinsessen Leonor en Sofia zijn hierbij aanwezig.
Op 19 november 2016 wordt in Monaco de Nationale Feestdag gevierd. Hier is bijna de gehele koninklijke familie bij aanwezig waaronder ook de kinderen van prins Albert en prinses Charlene en de kleinkinderen van prinses Stephanie.
Op 17 december 2016 werd in Bhutan de Nationale Feestdag gevierd. Ook de kroonprins Jigme vierde deze dag het feest mee.

Reacties

  1. Superfeestelijk, zo het hele jaar door al die feestdagen. Vrolijke collages ook.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke serie zo! En leuk dat je mijn foto's weer gebruikt hebt ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.