Jaarverslag 2016 - Geboortes.

Jaarverslag 2016 - Geboortes.

Op 5 februari 2016 wordt er bij de Bhutaanse koning Jigme en koningin Jetsun een zoon geboren. Op 16 april 2016 worden tijdens een traditionele naamceremonie zijn namen bekend gemaakt. De kroonprins heet Jigme Namgyel Whangchuck.
Op 17 februari 2016 wordt er bij de Jordaanse prins Faisal bin al-Hussein en prinses Zeina een zoon geboren. Het prinsje krijgt de naam Abdullah. Hij is vernoemd naar koning Abdullah van Jordanie.
Op 24 februari 2016 wordt er bij Aartshertog Imre de Habsbourg-Lorraine en Kathleen de Habsbourg-Lorraine van Oostenrijk een dochter geboren, Magdalena. Magdalena is het zusje van Maria-Stella.
Op 2 maart 2016 wordt er bij prinses Victoria en prins Daniel van Zweden een zoon geboren. Het prinsje woog bij zijn geboorte 3655 gram en was 52 cm lang. Op 3 maart 2016 verlaat het prinsje samen met zijn ouders en zus, Estelle (4), het ziekenhuis. Nog diezelfde dag wordt er tijdens een speciale ministerraad de naam van het prinsje bekend gemaakt, Oscar. Voluit heet hij Oscar Carl Olof, Hertog van Skane. 's Middags is er een Te Deum (dankdienst). Hierbij is ook prins Oscars zus Estelle bij aanwezig.
Op 19 april 2016 wordt er bij de Zweedse prins Carl Philip en prinses Sofia een zoontje geboren. Het prinsje woog bij zijn geboorte 3595 gram en was 49 cm lang. Een dag later verlaat het kersverse gezin het ziekenhuis. Op 21 april worden de namen van het prinsje bekend gemaakt. De prins heet
Alexander Erik Hubertus Bertil, roepnaam Alexander. Hij krijgt de titel Hertog van Södermanland.
Op 24 april 2016 wordt er bij prins Carlos en prinses Annemarie een zoon geboren. Het prinsje kwam ter wereld in het Haga Juliana Geboortecentrum in Den Haag. Bij zijn geboorte woog hij 3020 gram.
Het prinsje krijgt de namen Carlos Enrique Leonard. Zijn roepnaam is Carlos.
Op 9 mei 2016 wordt er bij prins Jaime en prinses Viktoria een dochter geboren. Het meisje is geboren in Rome en heeft de namen Gloria Irene gekregen.
Op 17 mei 2016 wordt er bij de Belgische prins Amedeo en Elisabetta Rosboch von Wolkenstein een dochter geboren. Op 20 mei 2016 verlaten ze het ziekenhuis en worden de namen van het meisje bekend gemaakt, Anna Astrid.
Op 23 juni 2016 wordt er bij prins Moulay Rachid en zijn vrouw Oum Keltoum Boufares van Marokko een zoon geboren.
In juli 2016, de precieze datum is niet bekend, is er bij Aartshertogin Marie-Christine en Aartshertog Rodolphe van Oostenrijk een zoontje geboren. Het jongetje heeft de naam Gabriel gekregen. Zijn titel is Graaf van Limburg-Stirum. Op 8 september 2016 is prins Gabriel, tijdens een samenkomst van kerkleden, voorgesteld aan de kerkgemeente. Inmiddels is prins Gabriel ook gedoopt.

Op 28 november 2016 wordt er bij prins Felix en prinses Claire van Luxemburg een zoon geboren. Het jongetje werd op 3.59 geboren in de de Clinique générale Beaulieu in Genève. Het prinsje krijgt de namen Liam Henri Hartmut, roepnaam Liam.

Reacties

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.