Doorgaan naar hoofdcontent

Jaarverslag 2016 - Fotosessies.

Jaarverslag 2016 - Fotosessies.

Op 8 februari 2016 poseert het Belgische koningspaar voor de pers in Verbier.
Op 22 februari 2016  vindt de Nederlandse fotosessie in Lech plaats. De gezinnen van koning Willem-Alexander en prins Constantijn met hun moeder en oma, prinses Beatrix,  poseren voor de lens.
Op 8 juli 2016 vindt in Wassenaar de fotosessie van het Nederlandse koningspaar plaats. De fotosessie vindt in de tuin van hun woning plaats. Prinses Amalia loopt die dag op krukken omdat ze haar enkel heeft verstuikt. Koningin Maxima moet het rustiger aandoen omdat ze eerder die week een hersenschudding heeft opgelopen.
Op 15 juli 2016 vindt er bij Kasteel Grasten in Denemarken de fotosessie plaats met de koninklijke familie. Het gezin van prins Joachim en prinses Marie ontbreekt.
Op 15 juli 2016 poseerde de gehele Zweedse koninklijke familie voor de lens bij slot Solliden op het eiland Ă–land , de zomerverblijfplaats van de koninklijke familie.
Op 19 juli 2016 vindt in Belgie de zomerfotosessie plaats. Het gezin brengt een Bezoekje aan het Muziekinstrumentenmuseum en het Belgisch Stripcentrum in Brussel.
Op 4 augustus 2016 poseren koning Felipe en koningin Letizia met hun twee dochters, Leonor en Sofia, op Mallorca voor de pers.

Reacties

  1. Naar verhouding lijken het maar weinig fotosessies dit jaar.. Des te leuker als er wel eentje is.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie foto's hebben de fotosessies het afgelopen jaar opgeleverd. Ik ben benieuwd naar de fotosessies van dit jaar en de mooie foto's die het op zal gaan leveren. Een aantal fotosessies in de sneeuw is al heel dichtbij yes!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.