Prins George en prinses Charlotte in Canada.

Op zaterdag, 24 september, kwamen prins William en prinses Catherine met hun twee kinderen, George en Charlotte, aan op het vliegveld van Victoria.
Hier werden zij opgewacht door Canadese premier Justin Trudeau en zijn vrouw. Na het ontvangst vertrokken het gezin naar het Government House in Victoria. Hierna waren prins William en prinses Catherine nog aanwezig bij een welkomstceremonie. Tijdens deze welkomstceremonie liet prins William dat hij erg blij was blij dat ze George en Charlotte deze keer bij zich hadden, zodat ook zij nu dit prachtige land konden zien.
Op donderdag, 29 september, waren prins George en prinses Charlotte met hun ouders eregasten op een kinderfeestje in Victoria, Canada.
Prins George en prinses Charlotte vermaakten zich met ballonnen, bellenblaas en een hoop dieren.
Prinses Charlotte knuffelde met een konijntje en ging op een grote hond zitten terwijl prins George een ponyritje maakte en samen met zijn vader bellen blies.


Op zaterdag, 1 oktober, nam het gezin afscheid van het land. Het gezin zwaaide en poseerde nog even voor het publiek voordat het, het vliegtuig binnen ging.

Reacties

  1. Wat een schatjes, echt ontzettend genieten van die 2 :) En elke keer weer zien ze er uit om door een ringetje te halen. Lieve George en Charlotte!!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.