Eliane van Vollenhoven, een terugblik.

Eliane van Vollenhoven, een terugblik.

Op 5 juli 2009 bevalt prinses Aimee van een gezonde dochter. Het meisje krijgt de namen Eliane Sophia Carolina. Haar roepnaam is Eliane.
Bij haar geboorte woog Eliane 4050 gram.
Die dag verschijnen de eerste foto's van het meisje. Een trotse zus Magali heeft Eliane vast. De foto's zijn gemaakt door prins Floris.
Eliane draagt de achternaam Van Vollenhoven. Ze bezit geen adellijke titel en is geen lid van het Koninklijk Huis.
Op 20 september 2009 is de kleine Eliane aanwezig bij de doop van haar neefje, Pieter van Vollenhoven jr.
Op 28 maart 2010 wordt Eliane gedoopt in de kapel van paleis het Loo in Apeldoorn. Bij aankomst draagt het meisje nog haar gewone kleren.
De peetouders van Eliane zijn: Zijne Hoogheid Prins Maurits van Oranje-Nassau, van Vollenhoven, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Carolina de Bourbon de Parme, de heer Hans Söhngen en mevrouw Ike de Rooij-van Haaren.
Eliane wordt gedoopt:
Op 16 juni 2012 is Eliane bruidsmeisje bij het huwelijk van prinses Carolina en Albert Brenninkmeijer.
Op 19 januari 2013 verschijnt er een familiefoto van prinses Margriet en prof. Pieter van Vollenhoven. Dit omdat prinses Margriet haar 70ste verjaardag vierde.
Eliane zit bij haar moeder op schoot.
Op 1 juli 2013 krijgt Eliane er een broertje bij. Het jongetje heet voluit Willem Jan Johannes Pieter Floris. Zijn roepnaam is Willem-Jan.
Prins Floris maakt een foto met daarop de grote zussen met hun pasgeboren broertje. Op de achtergrond kijkt prinses Aimee toe.
Op 5 oktober 2013 is Eliane bij het huwelijk van haar oom prins Jaime die trouwt met Viktoria Cservenyak.
2013/2014. Op de kerstkaart van prins Floris en prinses Aimee staat dit jaar een gezinsfoto. Met de foto bedanken ze ook iedereen voor de felicitaties die zij voor de geboorte van Willem-Jan hebben mogen ontvangen.
Eliane zit rechts van haar moeder en lacht vrolijk naar de camera.
Op 9 november 2014 wordt Willem-Jan gedoopt. Prinses Eliane is hier als grote zus bij aanwezig. Net als haar zus Magali draagt ze een lichtblauw jurkje en heeft ze een bruin/rose haarband in haar haren.
Op 6 maart 2016 is prinses Eliane aanwezig bij de Hollandse 100. Haar vader, prins Floris, schaatst deze keer ook mee voor het goede doel.

Reacties

  1. Eliane is een heel vrolijk meisje om te zien. Leuke terugblik met lieve foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.