Doorgaan naar hoofdcontent

Prinses Leonore van Zweden, een terugblik.

Prinses Leonore van Zweden, een terugblik.

Op 23 februari 2014 bevalt prinses Madeleine van Zweden van een gezonde dochter. Het meisje krijgt de namen Leonore Lilian Maria. Haar titel is: Hertogin van Gotland.
Een trotse moeder Madeleine plaatst een paar dagen na de geboorte van de kleine prinses de eerste foto's. Daaronder is ook een foto waar de kleine prinses in de armen van haar oma Silvia ligt. Opa Carl Gustaf staat er naast.
In april 2014 worden er twee mooie foto's uitgegeven van prinses Leonore. Ze staat er niet alleen op. Naast haar zit haar nichtje Estelle die haar nichtje lief een kusje geeft.
Op 27 april 2014 viert koning Carl Gustaf zijn 68ste verjaardag. Prinses Madeleine plaatst een foto van haar dochtertje Leonore en feliciteert hierbij haar vader.
Begin juni 2014 komen er enkele foto's van prinses Madeleine, Christopher O'Neill en hun dochtertje prinses Leonore.
Op 6 juni 2014 is het de Nationale Feestdag in Zweden. Prinses Madeleine opende met haar man en kleine LĂ©onore de paleisdeuren.
Op 8 juni 2014 word prinses Leonore gedoopt. Haar peetouders zijn: Kroonprinses Victoria
Mevrouw Louise Gottlieb, De heer Patrick Sommerlath, Mevrouw Tatiana d'Abo, Graaf Ernst Abensperg und Traun, Mevrouw Alice Bamford.
Eind oktober 2014 plaatst Madeleine een foto van haar dochtertje prinses Madeleine. De foto is gemaakt tgv Halloween.
Op 14 september komt er een mooie nichtjes-foto uit Zweden. Prinses Estelle en prinses Leonore poseren vrolijk voor de lens.
December 2014, Prinses Madeleine, Christopher O'Neill en prinses Madeleine wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar toe.
December 2014, door het Zweedse hof word een nieuwjaarfoto uitgeven. Op de foto staan ook de jongste leden van de koninklijke familie. Prinses Estelle en prinses Leonore.
Op 20 februari 2015 viert prinses Leonore alweer haar 1ste verjaardag. Door het hof worden twee foto's uitgegeven waarop het prinsesje gekleed in een roze jurkje vrolijk lacht naar de camera.
17 april 2015, ook bij prinses Leonore is de lente eindelijk gekomen! Moeder Madeleine plaatste een foto van haar dochtertje waar ze geniet van de bloemen in het gras.
Op 27 april 2015 brengen koningin Sofia, Christopher O'Neill en prinses Madeleine een bezoek aan de paus. Ook prinses Leonore komt mee.
Op 30 april 2015 wordt de 69ste verjaardag van koning Carl Gustaf gevierd. Prinses Leonore kijkt toe naar de parade en verschijnt daarna nog even op het balkon.
Op 17 mei 2015 gaan prins Carl-Philip en prinses Sofia in ondertrouw. Tijdens de dienst is ook prinses Leonore aanwezig.
Op 13 juni 2015 is het feest in Zweden! Prins Carl-Philip trouwt met Sofia Hellqvist. Prinses Leonore komt ook mee en zit de hele dienst zoet op schoot.
Op 19 juni 2015 verschijnt er een zomerse foto van prinses Leonore. Het prinsesje poseert in een wit jurkje met een bloemenkrans op het hoofd voor haar moeder.
Midden juli 2015 worden er een serie gezinsfoto's uitgegeven tgv de geboorte van Leonores jongere broertje, prins Nicolas. Hierbij zijn ook twee foto's waar Leonore op staat met haar moeder.
Op 6 oktober verscheen er een schattige foto van een wandelende Leonore. Gekleed in een wit bontjasje, spijkerbroek en bruine laarsje zag het prinsesje er schattig uit.
Op 11 oktober 2015 word prins Nicolas gedoopt. Grote zus prinses Leonore is ook bij de plechtigheid aanwezig. Van stilzitten heeft het prinsesje niet veel kaas gegeten, ze dartelt vrolijk in het rond.
In de maand november 2015 bracht prinses Leonore samen met haar moeder Madeleine een bezoekje aan de kerstmarkt in Londen.
Op 1 november 2015 verscheen er een Halloween foto van prinses Leonore. Hierbij wenste ze iedereen een fijne en veilige Halloween toe.
Op 23 december 2015 viert koningin Silvia haar 72ste verjaardag. Prinses Madeleine feliciteert haar moeder via Facebook en plaatst daarbij een foto van de jarige oma met haar kleindochter Leonore. 'Happy Birthday Mamma! Thank you for being a wonderful mom and an amazing grandma!," Waren de liefdevolle woorden van prinses Madeleine.
December 2015, kerst. Ook prinses Leonore is er klaar voor. In de jurk die vroeger van haar moeder is geweest zit ze al netjes klaar op de bank.
Op 21 januari 2016 plaatst moeder Madeleine op Facebook enkele vakantiekiekjes van haar kinderen Leonore en Nicolas. Dit omdat de pers tijdens hun vakantie op Malediven foto's had gemaakt en had uitgegeven.
Op 20 februari 2016 viert prinses Leonore haar 2e verjaardag! Op deze feestelijke dag worden er 4 mooie foto's van de jarige uitgegeven.
Op 22 februari 2016 ontvangt prinses Leonore samen met haar moeder Madeleine 12 zieke kinderen in het Koninklijk Paleis in Stockholm. Ook het kleine meisje was speciaal voor deze gelegenheid verkleed!
Op 23 februari 2016 viert prinses Estelle haar 4e verjaardag. Ook prinses Leonore feliciteerd die dag haar nichtje via een berichtje op de Facebook-pagina van haar moeder. Haar woorden waren: 'Cousins are friends that will love you forever.
 Happy birthday dear Estelle!

From your cousin Leonore'
Op 16 mei 2016 publiceert prinses Madeleine een foto van haar dochtertje Leonore. Our little adventurer who never sits still, zijn de woorden van de trotse moeder.
Op 27 mei 2016 word Leonores neefje, prins Oscar, gedoopt. Tijdens de plechtigheid is Leonore aanwezig. Tijdens de plechtigheid laat het prinsesje weer zien niet heel erg goed stil te kunnen zitten, als de zangeres achter haar begint te zingen draait ze zich om op haar stoeltje. Niet zonder gevolgen, Leonore valt met stoel en al achterover.
Op 29 mei 2016 worden de officiele doopfoto's van de doop van prins Oscar uitgegeven. Prinses Madeleine plaatst op Facebook ook nog een paar foto's. Prinses Leonore met haar nichtje Estelle en een foto waar Leonore op de arm van haar moeder zit.
Op 3 juni 2016 bracht prinses Leonore voor het eerste een bezoekje aan haar eigen hertogdom, het Zweedse eiland Gotland. Tijdens dit bezoekje met haar ouders bracht ze een bezoekje aan haar eigen paard die ze voor haar doop had gekregen, Haidi of Gotland, en ging ze langs bij de kinderafdeling van het museum van Gotland.

Reacties

  1. Leonore is een schatje, ik kende de foto met Estelle uit september 2014 niet, leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk overzicht van de vele foto's die we al van haar hebben gezien!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuk overzicht! Het blijven mooie foto's.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.