Koningsdag 2016 (3)

In verband met de drukte lukt het me niet om de log over de koningsdag in een keer te maken. Daarom doen we het dit jaar in stukjes.

De kleding.

Koningin Maxima
De koningin droeg een gebloemde rok, een roze top en vestje en hakken van Natan. Haar clutch was bekleed met dezelfde stof als haar rok. De koningin droeg een grote roze hoed die op sommige momenten erg haar gezicht verstopte.

Prinses Amalia
Prinses Amalia droeg een zwart jurkje met pailletten in de vorm van sterren en manen. Daar overheen droeg ze een lang zwart vest.

Prinses Alexia
Prinses Alexia droeg een wit jurkje met kant van het merk Zara, met daaroverheen een spijkerjasje.

Prinses Ariane
Prinses Ariane droeg een jurkje van Pili Carrera met flamingo's erop. Daaroverheen droeg ze een vestje in dezelfde kleur als de flamingo's. Toen ze het koud kreeg, trok ze een grijs manteltje aan.

Prinses Laurentien
Prinses Laurentien droeg een mantel met stippen van Missoni. Het is een mantel die we al eerder gezien hebben, prinses Mary van Denemarken heeft hem ook.

Prinses Marilene
Het merk van de jurk van prinses Marilene is niet bekend. Ze droeg een crèmekleurige jurk met daarop lichtgroene patronen. Daarover heen droeg ze een jas van bont.

Prinses Annette
Prinses Annette droeg een gebloemde jurk en mantel van Ted Baker.

Prinses Anita
Prinses Anita droeg een grijs/groene jurk van Janice Couture. Aan de hals zijn stenen gevestigd.

Prinses Aimee
Prinses Aimee droeg een jurk van de Nederlandse modeontwerper Addy van den Krommenacker. Over haar jurk droeg ze een leren jasje die verstopt was onder haar omslagcape.

Reacties