Uitslag poll 'Wie is jouw favoriete prins(es)?'

De uitslag van de poll 'Wie is jouw favoriete prins(es)?' is bekend!

Prinses Amalia van Nederland.
35%
Prinses Leonore van Zweden.
30%
Prins Sverre Magnus van Noorwegen.
0%
Prins Vincent van Denemarken.
5%
Prins Jacques van Monaco.
10%
prins Gabriel van Belgiƫ.
5%
Prins Noah van Luxemburg.
5%
Prinses Charlotte van Engeland.
60%

De meeste stemmen waren dit keer voor prinses Charlotte van Engeland.

Prinses Charlotte is de dochter van prins William en prinses Kate. Zij heeft al een oudere broer, prins George, die geboren is op 22 juli 2013.
Prinses Charlotte werd op 2 mei 2015 geboren. Ze kwam om 8.34u plaatselijke tijd ter wereld in het St. Mary's Hospital in Paddington, West Londen. In dit ziekenhuis werd ook haar oudere broer, prins George, geboren. Bij haar geboorte woog prinses Charlotte 3710 gram.
Twee dagen na de geboorte van de prinses, 4 mei, werden er in het Hyde Park 41 saluutschoten afgevoerd voor haar geboorte. Diezelfde dag werden de namen van de pasgeboren prinses bekendgemaakt. Ze heette voluit Charlotte Elizabeth Diana, haar roepnaam werd Charlotte.
Prinses Charlotte kreeg de titel H.K.H Prinses Charlotte van Cambridge.
Prinses Charlotte is de 4e in de lijn van de troonopvolging.
Ongeveer een maand na de geboorte van prinses Charlotte werden er door moeder Kate de eerste officiele foto's van het prinsesje uitgegeven. Op de foto's stond ook haar oudere broer George.
Op 5 juli 2015 werd prinses Charlotte gedoopt in de St. Mary Magdalene Church in Sandringham door de Aartsbisschop van Canterbury, Justin Welby. Haar peters en meters zijn: Sophie Carter, James Meade, Adam Middleton, Laura Fellowes en Thomas van Straubenzee.
Eind november 2015 maakte moeder Kate 2 schattige kiekjes van prinses Charlotte. De ouders hopen dat het volk geniet van deze foto's.
In december 2015 werd er een gezinsfoto uitgegeven. Bij de foto wenste het gezin iedereen een vrolijke kerst toe. Op de foto zit prinses Charlotte bij haar moeder op schoot. Voor haar staat een klein treintje en ligt een schoentje dat ze uitgetrapt heeft.
Tijdens prinses Charlottes vakantie in de Franse Alpen worden er ook foto's gemaakt van het gezinnetje. Het is de eerste vakantie van het gezin met zijn vieren en de eerste keer dat de kinderen met sneeuw spelen.
Op 21 april viert de overgrootmoeder van prinses Charlotte, koningin Elizabeth, haar 90ste verjaardag. Een trotse koningin poseerde met haar jongste 2 kleinkinderen en achterkleinkinderen waaronder ook prinses Charlotte. Het prinsesje zit bij haar oma op schoot en in haar handen houd ze een speelgoedpaardje.
Reacties

  1. Wat een superleuk logje, ik geloof dat ik op prins Jacques heb gestemd, maar eigenlijk zijn ze allemaal leuk en zeker ook prinses Charlotte.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.