Willem-Jan gedoopt!

Zondag 9 november werd Willem-jan gedoopt op Paleis het Loo. Het jongste kleinkind van Prof. mr. Pieter en prinses Margriet werd gedoopt door dominee Deodaat van der Boon.
Willem-Jan is het zoontje van prins Floris en prinses Aimee en werd juli vorig jaar geboren. Door de ernstige ziekte van zijn oom Bernhard werd zijn doop uitgesteld.
 Voor de doop was een grot gedeelte van de koninklijke familie naar Apeldoorn gekomen. Prins Maurits, prins Bernhard jr. en prins Pieter-Christiaan waren aanwezig met hun echtgenotes en kinderen. De kinderen van de vier zonen van prinses Margriet komen niet vaak in beeld en zijn al stukken groter geworden! 
Prinses Beatrix, koning Willem-Alexander en koningin Máxima waren aanwezig met prinses Amalia, prinses Alexia en prinses Ariane. Ook Margaritha en Tjalling ten Cate waren samen met hun twee dochters aanwezig. Grote afwezigen waren prinses Mabel met haar kinderen en prins Constantijn.
De peetouders van Willem-Jan zijn prins Pieter-Christiaan, prins Alexander von Isenburg, Floris Leeuwens en Cooske Alberda van Ekenstein-Ten Cate.

Reacties

Een reactie posten

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.