Doorgaan naar hoofdcontent

Ingrid-Alexandra en Sverre Magnus gaan naar privéscholen

Prins Haakon en Prinses Mette-Marit hebben voor grote opschudding gezorgd met hun besluit hun kinderen prinses Ingrid Alexandra en prins Sverre Magnus na de zomervakantie naar privéscholen te laten gaan. "Het was een moeilijke beslissing, maar we hebben deze samen genomen”, aldus kroonprins Haakon..
Hij zei begrip te hebben voor de boze reacties in de samenleving. Prinses Ingrid Alexandra (10), na haar vader tweede in de lijn van troonopvolging, gaat naar de Oslo International School. Niet omdat haar ouders ontevreden zijn over haar huidige school, zo benadrukte Haakon, maar om haar de kans te geven al op vroege leeftijd ook in het Engels te denken en praten. Sverre Magnus (8) gaat in september naar de Montessori school.
Kritiek is er vanuit het parlement. Het kroonprinselijk paar moet het goede voorbeeld geven door zijn kinderen naar een openbare school te laten gaan, zo luidt het verwijt.

http://www.gettyimages.com/detail/168951132" target="_blank" style="color:#a7a7a7;text-decoration:none;font-weight:normal !important;border:none;display:inline-block;">#168951132

Reacties

  1. Wat een bijzonder nieuws... Overigens zijn er deze tijd veel Royaltykids die van school verwisselen, maar niet omdat ze naar een privéschool moeten. Ik hoop dat Ingrid-Alexandra en Sverre-Magnus na schooltijd nog vaak genoeg met een vriendjes en vriendinnetjes kunnen spelen!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie plaatsen

Heb je tips/vragen/opmerkingen?

Laat hier dan gerust een reactie achter.